Har du overvejet at outsource din regnskabsfunktion?

Mange små og mellemstore virksomheder vil på et tidspunkt stå over for overvejelser omkring, hvem der skal varetage bogføringsopgaven samt de opgaver der ofte høre til (lønkørsler, momsindberetninger, rapportering). Dette er jo opgaver, som skal løses uanset, hvor lille virksomheden er. Men for de fleste virksomheder opfattes denne funktion, som ren tilsætning og derfor vælger de helt små virksomheder ofte at løse opgaven selv ved spisebordet om aftenen eller lade revisor få bilagene.

Men hvorfor ikke udnytte de muligheder der er for at outsource opgaven til en virksomhed, der har denne type opgaver som deres kernekompetence?

Økonomifunktionen genererer trods alt de vigtigste værktøjer til at styre virksomheden med. Mange tror fejlagtigt, at bogføring og regnskab kun er til for SKAT og banken. Men ved at lade eksperterne om de kedelige tal, får man et brugbare data, som kan fortælle virksomheden, hvilke knapper der skal/kan skrues på for at forbedre sit resultat. På den måde kan udgiften til bogføring og rapportering ofte tjene sig selv hjem, – også selv om der ikke står ”sælger” på bogføringskasketten.

Ved at Outsource regnskabsfunktionen, sparer virksomheden samtidig kostbar tid, som så kan bruges til salg eller produktion i stedet for.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/okomatch.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Comment

Comment (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Name (required)
Email (required)