Hos Økomatch har vi fornøjelsen af, at arbejde sammen med mange forskellige typer af virksomheder. Disse har hver især meget forskellige behov og ønsker for løsning af netop deres opgaver. I et tæt parløb med hver enkelt kunde, udvikler vi rutiner og systemer som sikrer at de aftalte opgaver bliver løst, i henhold til de indgåede aftaler.

Vores kundegruppe spænder meget vidt. Fra den nystartede ildsjæl, over den mellemstore håndværksvirksomhed til den meget veletablerede industrikunde. Opgaverne kan variere fra outsourcing af hele virksomhedens regnskabsfunktion, til enkeltstående projekter omkring økonomirutiner.

Her er et par af vore kunders erfaringer med Økomatch:

Udklip

”Vi har nu samarbejdet med Økomatch i lidt over et år og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er utrolig glad for vores samarbejde og
jeg håber, at vi kan bevare dette samarbejde med den gode konsulent vi har tilknyttet. 

Anders K Németh  
Advokat
A K Németh Advokatselskab

billede

”Vi har arbejdet sammen med Økomatch gennem mere end to år og har gennem den periode været istand til, at reducere vores
omkostninger til bogføring samt markant forbedret, processerne omkring månedsafslutninger og revision. 

Michael Rasmussen   
CEO
Xstream

”Økomatchs konsulent satte sig fra starten af ind i vores (fhv. nyopstartet) firmas behov og der blev taget hånd om opgaverne fra første dag,
bl.a. i forhold til 
den regnskabsmæssige struktur. Vores konsulent hjalp med, at få klare systemer sat i værk og fik sat god struktur
på de mere komplicerede opgaver, der opstår og skal klares når et firma er i udvikling og ekspanderer løbende.

Vores konsulentbesøg, er altid værdsat højt og for vores firma er hun, både en tæt sparringspartner og en god teamworker, der med stor engagement
og i samarbejdet altid er konstruktiv, rådgivende og professionel.

Vi har fået et meget bedre økonomisk over- og indblik og fået frigivet ressourcer, i vores samarbejde med Økomatch. Vi sender vores bedste anbefalinger!”

Thomas Busk  
Medejer
Copenhagen Vinyl

Gravgaard-partners-tilpasset

”Økomatch er vores e-conomic nørder, når vores projekter og timeregnskab skal afstemmes og noget driller vores bogholderi eller revision.
Økomatch er hurtige, lydhøre og sætter fingeren på det ømme punkt på et øjeblik. 
De er universalværktøjet, vi ringer til når regnskabet driller. For vi ved de kan det, andre ikke kan”.  

Christian Gravgaard 
CEO
Gravgaard & Partners

Ergo”Vores samarbejde med  ØkoMatch har været godt og konstruktivt. Bodil Retbøll har mestret både at håndtere tilrettelæggelsen af den daglige økonomistyring og at udvikle redskaber til problemløsning på en række områder, som er særlige for en faglig medlemsorganisation. Bodil har desuden medvirket i den økonomiske rådgivning af vores Hovedbestyrelse til dennes store tilfredshed.”

Dorte Tange
Sekretariatschef
Ergoterapeutforeningen

Bankinvest“I vore nystartede porteføljeselskaber er der behov for hurtigt at kunne opbygge og strukturere regnskabs- og rapporteringsfunktionerne. I begyndelsen er ikke behov for en fuldtids regnskabschef, og det er nødvendigt at outsource opgaven, da personalet overvejende består af teknikere uden særlig regnskabsmæssig indsigt. 

ØkoMatch har til vores fulde tilfredshed opfyldt dette behov for to af vores porteføljeselskaber. Firmaet har leveret en både kompetent og fleksibel ydelse, der kan opskaleres i takt med at selskaberne vokser.”

Michael Stuer Lauridsen
Investment Manager,
BankInvest New Energy Solutions

Babushka“Før vi startede vores givtige samarbejde med Økomatch prøvede vi selv på vores revisors anbefaling at implementere et regnskabssystem. Det var – på trods af at vi burde have lidt regnskabsmæssig indsigt og erfaring – fuldstændig umuligt.

Heldigvis fik vi hurtigt hjælp fra Økomatch, sammen med hvem vi nu har et fantastisk “hjælp til sevhjælp”-samarbejde, således at vi selv klarer den daglige bogføring, fakturering o.lign., men Økomatch klarer de mere langhårede opgaver.

Økomatch hjalp os også i gang med vores lagerregistreringssystem, som i dag fungerer rigtig godt. Vi bruger e-conomic, et on-line regnskabsprogram, og med Økomatchs hjælp bliver vores dagligdag nemmere og nemmere, efterhånden som vi lærer at bruge systemet optimalt.”

Susann Krebs
BABUSHKA

pps“PPS A/S har gennem 4 år haft et fremragende samarbejdet med Økomatch, som på den mest professionelle vis klarer alle vore mangeartede regnskabsopgaver. 

Økomatch satte sig fra samarbejdets start grundigt ind i PPS behov, og forstod på en meget overbevisende måde at matche disse med en yderst professionel regnskabskonsulent, således at både opgaver og kemi spiller sammen på bedste vis.

Vi oplever en meget engageret ”kollega” fra Økomatch, som udover de generelle bogholderiopgaver har viden og kompetencer til også at klare de mere komplicerede opgaver, og med stor entusiasme følger med i firmaets udvikling, påpeger løbende forbedrings- og besparelsespotentiale, og fungerer som sparringspartner for PPS. Ved omlægning til nyt regnskabssystem har vi desuden draget stor nytte af de erfaringer og kompetencer, som Økomatch besidder på netop det område.

Samarbejdet med ”vores” regnskabskonsulent fra Økomatch er så godt, at vi altid ser frem til de dage hvor hun er i huset. Og i dagligdagen indgår hun på lige fod med vore øvrige medarbejdere i teamet, og betragtes som en værdsat medarbejder.

En af de mange fordele ved samarbejdet med Økomatch er, at PPS drager nytte af alle de erfaringer indenfor økonomi, lovgivning, skattemæssige forhold osv. som Økomatch og deres medarbejdere indhøster hos andre kunder. Erfaringer som samles i en stor ekspertviden, uden at der på nogen måde kan drages tvivl om Økomatchs fortrolighedsprincipper.

På det overordnede plan er det let at samarbejde med Økomatch, som er en behagelig samarbejdspartner, altid fleksibel og åben overfor nye ideer og løbende udvikling.

Ovenstående gør det let for PPS at anbefale Økomatch som samarbejdspartner uden forbehold“.

Gregers Cotzand
CEO
PPS A/S