Hos Økomatch har vi fornøjelsen af, at arbejde sammen med mange forskellige typer af virksomheder. Disse har hver især meget forskellige behov og ønsker for løsning af netop deres opgaver. I et tæt parløb med hver enkelt kunde, udvikler vi rutiner og systemer som sikrer at de aftalte opgaver bliver løst, i henhold til de indgåede aftaler.

Vores kundegruppe spænder meget vidt. Fra den nystartede ildsjæl, over den mellemstore håndværksvirksomhed til den meget veletablerede industrikunde. Opgaverne kan variere fra outsourcing af hele virksomhedens regnskabsfunktion, til enkeltstående projekter omkring økonomirutiner.

Her er et par af vore kunders erfaringer med Økomatch:

Gravgaard-partners-tilpasset

”Økomatch er vores e-conomic nørder, når vores projekter og timeregnskab skal afstemmes og noget driller vores
bogholderi eller revision. Økomatch er hurtige, lydhøre og sætter fingeren på det ømme punkt på et øjeblik.
De er universalværktøjet, vi ringer til når regnskabet driller. For vi ved de kan det, andre ikke kan”.  

Christian Gravgaard 
CEO
Gravgaard & Partners

Ergo”Vores samarbejde med  ØkoMatch har været godt og konstruktivt. Bodil Retbøll har mestret både at håndtere tilrettelæggelsen af den daglige økonomistyring og at udvikle redskaber til problemløsning på en række områder, som er særlige for en faglig medlemsorganisation. Bodil har desuden medvirket i den økonomiske rådgivning af vores Hovedbestyrelse til dennes store tilfredshed.”

Dorte Tange
Sekretariatschef
Ergoterapeutforeningen

Bankinvest“I vore nystartede porteføljeselskaber er der behov for hurtigt at kunne opbygge og strukturere regnskabs- og rapporteringsfunktionerne. I begyndelsen er ikke behov for en fuldtids regnskabschef, og det er nødvendigt at outsource opgaven, da personalet overvejende består af teknikere uden særlig regnskabsmæssig indsigt. 

ØkoMatch har til vores fulde tilfredshed opfyldt dette behov for to af vores porteføljeselskaber. Firmaet har leveret en både kompetent og fleksibel ydelse, der kan opskaleres i takt med at selskaberne vokser.”

Michael Stuer Lauridsen
Investment Manager,
BankInvest New Energy Solutions

Babushka“Før vi startede vores givtige samarbejde med Økomatch prøvede vi selv på vores revisors anbefaling at implementere et regnskabssystem. Det var – på trods af at vi burde have lidt regnskabsmæssig indsigt og erfaring – fuldstændig umuligt. Heldigvis fik vi hurtigt hjælp fra Økomatch, sammen med hvem vi nu har et fantastisk “hjælp til sevhjælp”-samarbejde, således at vi selv klarer den daglige bogføring, fakturering o.lign., men Økomatch klarer de mere langhårede opgaver.

Økomatch hjalp os også i gang med vores lagerregistreringssystem, som i dag fungerer rigtig godt. Vi bruger e-conomic, et on-line regnskabsprogram, og med Økomatchs hjælp bliver vores dagligdag nemmere og nemmere, efterhånden som vi lærer at bruge systemet optimalt.”

Susann Krebs
BABUSHKA