visma_net

 

 

 

Visma.net er softwarehuset Vismas’ sidste skud på stammen over cloudbaseret forretningssystemer.

Vores team af certificerede konsulenter Bodil, Tina og Sascha er klar til at hjælpe dig sikkert ind i fremtidens økonomisystem Visma.net

Vores styrke er, at vi med vores solide baggrund i regnskabs- og revisionsbranchen kan følge et projekt helt til dørs. Vi har indgående kendskab til Lagerstyring/logistik, Projektstyring og selvfølgelig ERP Finans i mange forskellige brancher. I alle de opgaver vi løser, sætter vi automatisering højt på dagsordenen. Dette går hånd i hånd med Visma.nets målsætning om at automatisere alle daglige rutiner i regnskabsfunktionen. Visma.net er en ny måde at tænke bogføring på, som giver mulighed for store tidsbesparelser og som derfor kan have enorm værdi for vores kunder.

Vores tilgang til opgaven omkring implementering af Visma.net er at forstå vores kunders virksomheder til bunds gennem workshops og beskrivelser. På denne måde sikrer vi, at der ikke kommer overraskelser senere hen i processen. Vi lægger vægt på kommunikation i et enkelt og tydeligt sprog.

Økomatch vil være din naturlige partner gennem hele processen fra udarbejdelse af kravspecifikation, til opsætning/drift samt efterfølgende undervisning og support.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende møde for en præsentation af visma.net samt en gennemgang af behov og ønsker.

Visma.net